Kronborg El og Elliot åbner Sjællands største fodboldturnering

El

20 hold med drenge og piger dyster om medaljer i Kronborg El Cup fredag eftermiddag.

Kronborg El Cup 1

Kronborg El's maskot, Elliot, var populær blandt deltagerne i Kronborg El Cup sidste år.

Når åbningsarrangementet for Sjællands største fodboldturnering, Kronborg Cup, skydes i gang fredag den 11. august, vil det igen være med støtte og hjælp fra byens lokale elhandelsselskab. Forsyning Helsingør Kronborg Elhandel A/S er en af hovedsponsorerne for den store fodboldturnering. Derfor afholdes på selve åbningsdagen Kronborg El Cup. Det er en miniturnering for drenge og piger i alderen fem og seks år, som afvikles med støtte fra Kronborg El. Turneringen, der tyvstarter Kronborg Cup, har i år deltagelse af 20 hold – primært fra lokalområdet. Elliot – Kronborg El’s maskot - vil lege med og uddele medaljer til de mange glade fodboldspillere.

Støtte til sport og kultur
Kronborg Cup er en af de lokale kultur- og sportsbegivenheder, som hvert år modtager sponsorstøtte via markedsføringsaktiviteterne i Forsyning Helsingør Kronborg Elhandel A/S.

Vores kunder skal vide, at når de køber Kronborg El, så er de med til at støtte lokale børns hverdag med sport eller kultur.
Jens Bertram, bestyrelsesformand


Vi er elselskabet, der styrker og udvikler lokalsamfundet. Vores kunder skal vide, at når de køber Kronborg El, så er de med til at støtte lokale børns hverdag med sport eller kultur. Derfor støtter vi fx igen i år Kronborg Cup med afviklingen af miniturneringen på åbningsdagen og ved at være sponsor. Jeg håber, at vi endnu engang kan sprede begejstring blandt fodboldglade drenge og piger og samtidig hjælpe Kronborg Cup med at få sparket Sjællands største fodboldturnering godt i gang”, siger Jens Bertram, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør.

Medaljer, ballonsjov og drikkedunke af bioplast
Kronborg El Cup foregår fredag fra kl. 13.30 – 17.00 på Von Scholtens Ravelin, der er det grønne areal mellem Kulturhavnen og Kronborg Slot. Her er opstillet to oppustelige fodboldbaner. Kronborg El leverer medaljer og drikkedunke af biobaseret og genanvendeligt plast til alle deltagere. Ved banerne er der selvfølgelig også mulighed for at få gratis og sundt postevand – samt besøge Forsyning Helsingørs pavillon, hvor der vil være ballonunderholdning og information om muligheder og fordele ved at skifte el leverandør til Kronborg El.

Kronborg El Cup 2
Kronborg El Cup handler om fodbold, kammeratskab og om at have det sjovt. 

Forsyning Helsingør Kronborg Elhandel A/S er i modsætning til de fleste andre selskaber i Forsyning Helsingør-koncernen et konkurrenceudsat selskab. Hvert år skabes et mindre overskud, der anvendes til at holde elprisen fornuftig lav samt gennemføre markedsføringsaktiviteter, som kommer lokalsamfundet til glæde inden for sports- og kulturområdet.

Kronborg El bidrager til den grønne omstilling med levering af 100 procent klimacertificeret strøm fra vindenergi.