Spot vandspild og bliv klogere på dit forbrugsmønster

Nyhed

Med app’en Watts kan du nemt selv følge med i dit forbrug af el, vand og varme – og få notifikationer med brud-og lækagealarm på dit vandforbrug.

Watts app

Watts gør det let for dig selv at tjekke dit vand-, varme- og elforbrug. App’en giver dig nemlig et overblik over dit forbrug helt ned til den enkelte time. På den måde kan du se præcist, hvornår du bruger mest vand, varme eller el. Eller se dit forventede forbrug og få mulighed for at spotte, hvis dit forbrug skulle ændre sig drastisk – også når du ikke er hjemme.

Notifikation med lækagealarm
Du har mulighed for at sætte forbrugsgrænser i app’en, men står du i den situation, at dit vandforbrug pludselig stiger, så sender Watts en notifikation ud med en lækagealarm, som kommer fra din vandmåler, når du har haft et konstant forbrug over 2,5 liter i 24 timer.

Alarmen fortæller dig ikke, hvor der er lækage, men den gør dig opmærksom på en stigende ændring i dit forbrug. Det kan fx være, hvis du har en vandhane, der drypper, et toilet der løber, utætte rør (enten skjulte rør eller installationer), en defekt sikkerhedsventil eller du har dyrehold eller anden produktion.

Får du et pludseligt opstået - og højt - vandforbrug sender Watts dig en brudalarm. Det sker, når du har brugt over 250 liter i en halv time. Dette kan være tegn på et brud på en vandledning, eller at du bruger meget vand indenfor en kort periode – fx fylder swimmingpoolen op.

Med app’en kan du løbende følge, hvordan hverdagens vaner og forbrugsmønstre påvirker forbruget. Du vil opdage, hvordan små ændringer kan gøre en forskel – både for vores miljø og for dit eget budget.

Følg dit samlede vand-, varme- og elforbrug i app'en
Watts er en app udviklet i samarbejde mellem flere forsyningsselskaber – herunder Forsyning Helsingør. Med app’en er det muligt at tjekke og få et samlet overblik over hele dit nuværende forbrug af både vand, varme og el helt ned til den enkelte time. Dermed kan du se præcist, hvornår du bruger mest vand, varme og el og samtidig få et bud på dit forventede fremtidige forbrug. Det gør det muligt for dig at tilpasse dit forbrug og forhåbentligt undgå at bruge mere energi end forventet.

App’en er udviklet som en forbrugs- og adfærds-app. Du kan derfor ikke betale dine regninger i app’en, men til gengæld tjekke og følge dit forbrug.

Du kan downloade Watts gratis nu i App Store eller Google Play.  

Læs mere om Watts.